ΠΜΣ «Διατροφή και Διαιτολογία»

BSc-LogoMSc-Logoatei-logo

Το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙΘ, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Διατροφή και Διαιτολογία» για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19, που οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης.

Το ΠΜΣ λειτουργεί 3 εξειδικεύσεις:

  1. Μεσογειακή Διατροφή και Τουρισμός
  2. Αθλητική Διατροφή
  3. Κλινική Διατροφή

Σκοπός του ΠΜΣ «Διατροφή και Διαιτολογία» είναι να παρέχει :

  • υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτιση με εξειδικευμένες γνώσεις που θα εφαρμοστούν στη διαχείριση και στο σχεδιασμό διατροφικών παρεμβάσεων σε ατομικό ή/και ομαδικό επίπεδο,
  • διεπιστημονική εκπαίδευση με σκοπό να βελτιώσουν τη δυνατότητα συνεργασίας με επαγγελματίες άλλων κλάδων από το χώρο της Υγείας, του Αθλητισμού και του Τουρισμού αλλά και της βασικής έρευνας,
  • την ενίσχυση της έρευνας για την παραγωγή νέας γνώσης και την προαγωγή νέων και διεπιστημονικών συνεργασιών στον ευρύτερο χώρο της Διατροφής,
  • τη δημιουργία ισχυρού υπόβαθρου στην επιστήμη της Διατροφής και Διαιτολογίας για αποφοίτους άλλων επιστημών,

προκειμένου οι απόφοιτοι να είναι σε θέση να στελεχώσουν θέσεις σε νευραλγικούς τομείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και να εργασθούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες, στην ανάπτυξη και προώθηση της έρευνας σε όλα τα πεδία του ΠΜΣ.

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλων πρώτου κύκλου σπουδών Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ) των επιστημονικών κλάδων Διατροφής και Διαιτολογίας, Επιστήμων Υγείας, Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Γεωπονικών Επιστημών, Θετικών και Βιολογικών Επιστημών, Ελληνικών, ή αναγνωρισμένων στη χώρα τους Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.  Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί 50 φοιτητές και στους δύο κύκλους φοίτησης, κατά προτίμηση 25 σε κάθε κύκλο, με δυνατότητα απόκλισης.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η παρακολούθηση του ΠΜΣ από επαγγελματίες, οι παραδόσεις γίνονται τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και δεν υπερβαίνουν τις 6 ώρες παρακολούθησης ανά ημέρα (4 την Παρασκευή το απόγευμα).

Το ΠΜΣ προσφέρεται σε δύο κύκλους, τον Εντατικό (2 διδακτικά εξάμηνα) και τον Τμηματικό (4 διδακτικά εξάμηνα) με καταβολή διδάκτρων (4.000€)

Η διαδικασία αιτήσεων εγγραφής στο ΠΜΣ του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας είναι ενεργή μέχρι 14/09/2018. Για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων μπορείτε να δείτε τα απαραίτητα έγγραφα εδώ http://www.nutr.teithe.gr/index.php/el/proeggrafi . Οι αιτήσεις υποβάλλονται στη Γραμματεία του ΠΜΣ (στη διεύθυνση:ΑΤΕΙΘ Σίνδος, Κτίριο Διατροφής, 1ος όροφος)

Περισσότερες πληροφορίες για το ΠΜΣ διατίθενται στην ιστοσελίδα του Τμήματος http://www.nutr.teithe.gr/index.php/el/pms .

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του ΠΜΣ στο τηλέφωνο 2310013444 και στο email pms.diatrofi@nutr.teithe.gr

 

Related

NEWSLETTER

Εγγράψου για να μαθαίνεις πρώτος, τα τελευταία νέα για τις σπουδές σου!

Photos by Freepic