ΠΜΣ «Βιώσιμη Ανάπτυξη» - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, η επένδυση σε σπουδές υψηλού επιπέδου προσανατολισμένες στον τομέα της βιωσιμότητας, αποτελεί σημείο αιχμής μιας κοινωνίας. Το Πρωτοποριακό Μεταπτυχιακό μας Πρόγραμμα στη Βιώσιμη Ανάπτυξη εφοδιάζει τους φοιτητές με το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο, αλλά και την πρακτική γνώση, ώστε να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες προκλήσεις της κοινωνίας διεκδικώντας παράλληλα με αξιώσεις στελεχιακές θέσεις εργασίας σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις και σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών γύρω από τα σύγχρονα ζητήματα της βιώσιμης ανάπτυξης.

 

Το Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας ανακοινώνει την έναρξη διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών για το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Βιώσιμη Ανάπτυξη» στις παρακάτω κατευθύνσεις:

  • Τοπική Ανάπτυξη
  • Διαχείριση Περιβάλλοντος
  • Αγωγή Καταναλωτή

 

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών χαρακτηρίζεται εντατικό, διάρκειας ενός (1) έτους, ενώ οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και το Πρόγραμμα μερικής φοίτησης στο οποίο η χρονική διάρκεια διπλασιάζεται (2 έτη)

 

Στο Πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι τμημάτων Πανεπιστημίων της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.) συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

 

Το Πρόγραμμα προάγοντας τη Άμιλλα και την Αριστεία έχει θεσμοθετήσει υποτροφίες για τους αριστούχους φοιτητές κάθε έτους (εις μνήμην του Καθηγητή κ. Τσίτουρα).

 

Οι κάτοχοι του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Βιώσιμη Ανάπτυξη έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο μητρώο μελών του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ασκούν το επάγγελμα του Λογιστή Φοροτέχνη.

 

Αιτήσεις υποβάλλονται από 3/9/2018 έως 21/09/2018.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα http://www.dhee.hua.gr/index.php/el/metaptyxiakes-spoudes/biosimi-anaptiksi-pms ή να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία (Δευτέρα 11:00-12:30, Τετάρτη 12:00-14:00 και Πέμπτη 11:00-14:00), τηλ. 2109549263, email: hpsd.sec@hua.gr

Attachments

  1. ΑΙΤΗΣΗΠΜΣ.doc 9/6/2018 2:43:13 AM
  2. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΠΜΣ.pdf 9/6/2018 2:43:13 AM

Related

NEWSLETTER

Εγγράψου για να μαθαίνεις πρώτος, τα τελευταία νέα για τις σπουδές σου!

Photos by Freepic