ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε.

Τ.Ε.Ι. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τέρμα Μαγνησίας, 62124 Σέρρες, τηλ. 23210-49341, email: robotics@teicm.gr

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

«ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ» ΣΤΟ ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα με τίτλο «Ρομποτική», το οποίο πρόκειται να υποδεχτεί τους φοιτητές του Β΄ Κύκλου λειτουργίας, με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς 2018-2019. Το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα έχει σκοπό να προσφέρει τις βάσεις για την κατανόηση τόσο της βασικής θεωρίας, όσο και των πρακτικών τεχνολογιών που αφορούν στα σύγχρονα ρομποτικά συστήματα που θα αποτελέσουν το κέντρο για τη νέα τεχνολογική και οικονομική επανάσταση, μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Ρομποτική πρωτοπορεί, καλύπτοντας όλες τις βασικές τεχνολογίες της Ρομποτικής, από τα Αυτόνομα συστήματα και τη Ρομποτική όραση, μέχρι τη Μηχανική ευφυΐα και την Εικονική Πραγματικότητα. Στοχεύει σε άμεση συνεργασία με τους τοπικούς φορείς που αναπτύσσουν δραστηριότητα στον Τομέα της Ρομποτικής και τις συναφείς τεχνολογίες. Το πρόγραμμα μαθημάτων του, δίνει έμφαση σε τεχνολογίες αιχμής που ενδιαφέρουν τόσο την ελληνική βιομηχανία και επιχειρηματικότητα, αλλά και καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να είναι απόφοιτοι Τμημάτων Πληροφορικής, Ηλεκτρολογίας, Αυτοματισμού, Ηλεκτρονικής, Μηχανολογίας, καθώς και απόφοιτοι Σχολών Θετικών Επιστημών.

 

Πληροφορίες

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων, για υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης-εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή για άλλες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού Τμήματος: http://robotics.teicm.gr/

Ιστοσελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/robotics.teicm/

Γραμματεία Μεταπτυχιακού Προγράμματος: κυρία Εύη Μαραντίδου, τηλ. 23210-49341

email: robotics@teicm.gr

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα λειτουργεί στις Σέρρες, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, σε μια από τις ωραιότερες πανεπιστημιουπόλεις της Ελλάδας.

 

O Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος

Ιωάννης Καλόμοιρος, Αναπληρωτής Καθηγητής

 

Attachments

Related

NEWSLETTER

Εγγράψου για να μαθαίνεις πρώτος, τα τελευταία νέα για τις σπουδές σου!

Photos by Freepic