Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας - «ThesSummerSchool 2019: Το πρώτο μου βήμα στο μονοπάτι της επιχειρηματικότητας»

thessummerschool_ban...

Για 4η συνεχή χρονιά το εργαστήριο ISeB του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνει το Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας «ThesSummerSchool: το πρώτο μου βήμα στο μονοπάτι της επιχειρηματικότητας - αναπτύσσοντας δημιουργικές και τεχνικές ικανότητες».

Στις έξι ημέρες που διαρκεί το Θερινό Σχολείο, από 24-29 Ιουνίου, οι συμμετέχοντες - νέοι και νέες 14-18 ετών - θα γνωρίσουν το κόσμο της επιχειρηματικότητας μέσα από διαλέξεις καθηγητών του Πανεπιστημίου πάνω σε θέματα όπως η επιχειρηματικότητα ως καριέρα, η ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας και η παρουσίασή της, η καινοτομία και η σημασία της στην εποχή μας, οι λειτουργίες των επιχειρήσεων και ο συντονισμός τους για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης κ.α.

Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από σημαντικές προσκεκλημένες προσωπικότητες με πολυετή εμπειρία στον χώρο του επιχειρείν και να συζητήσουν μαζί τους πάνω σε θέματα που τους αφορούν, ενώ θα επισκεφθούν και πρότυπες επιχειρήσεις για να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας τους.

Με τη λήξη του προγράμματος θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Χορηγοί και υποστηρικτές της διοργάνωσης του «ThesSummerSchool» είναι ο Όμιλος “Ελληνικά Πετρέλαια”, οι Εκδόσεις ΚΡΙΤΙΚΗ Α.Ε., η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε., η εταιρεία Συμβούλων Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας Employ, η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ).

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://thessummerschool.iseb.gr. Ισχύουν εκπτώσεις για ομαδικές εγγραφές ή/και εγγραφές έως 13/05/2019.

Το φυλλάδιο του «ThesSummerSchool»: http://thessummerschool.iseb.gr/wp-content/uploads/2019/04/Flyer-ThesSummerSchool-2019.pdf

Το περίγραμμα του «ThesSummerSchool»: http://thessummerschool.iseb.gr/wp-content/uploads/2019/04/Outline-ThesSummerSchool-2019.pdf

Σημείωση: Για πρώτη φορά φέτος, δίνεται η δυνατότητα σε όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετέχουν χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, τη Δευτέρα 1/7 σε ένα εναλλακτικό διαδραστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι (στο στυλ των Escape rooms)! Το Εscape Τhe City διαδραματίζεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έχει στόχο την επαφή των συμμετεχόντων με την ιστορία και την επιχειρηματικότητα της πόλης κατά την περίοδο της μεγάλης φωτιάς του 1917, την επίλυση γρίφων και τη διασκέδαση. Ελπίζουμε να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους!

Related

NEWSLETTER

Εγγράψου για να μαθαίνεις πρώτος, τα τελευταία νέα για τις σπουδές σου!

Photos by Freepic