ΠΜΣ «Επιχειρηματικότητα & Συμβουλευτική στην Αγροτική Ανάπτυξη» - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Στα πλαίσια του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) «Επιχειρηματικότητα & Συμβουλευτική στην Αγροτική Ανάπτυξη» των συνεργαζομένων Τμημάτων Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης και Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να υποβάλουν αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, μέχρι την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 (α’ φάση επιλογής υποψηφίων) και από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 μέχρι τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 (β’ φάση επιλογής υποψηφίων).

Το Δ.Π.Μ.Σ. απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στην Επιχειρηματικότητα και Συμβουλευτική στην Αγροτική Ανάπτυξη».

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος σπουδών είναι 3 ακαδημαϊκά εξάμηνα, συμπεριλαμβανομένης και της συγγραφής διπλωματικής εργασίας.

Προσφέρεται η δυνατότητα part time παρακολούθησης του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Προγράμματος www.farmbm.aua.gr. Μπορούν επίσης, να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Προγράμματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση farmbm@aua.gr ή στο 210 529 4770.

Ο Διευθυντής του Δ.Π.Μ.Σ.

Κ. Τσιμπούκας

Καθηγητής Γ.Π.Α.

Attachments

Related

NEWSLETTER

Εγγράψου για να μαθαίνεις πρώτος, τα τελευταία νέα για τις σπουδές σου!

Photos by Freepic