Παράταση υποβολής αιτήσεων για Υποτροφίες - BA in Archaeology, History, and Literature of Ancient Greece - National and Kapodistrian University of Athens

Σας ενημερώνουμε ότι έξι (6) υποτροφίες αριστείας προπτυχιακών σπουδών, κάθε μία ύψους 10.000 ευρώ, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 προσφέρονται από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε αλλοδαπούς υποψήφιους φοιτητές, οι οποίοι επιθυμούν να σπουδάσουν στο “BA program in the Archaeology, History, and Literature of Ancient Greece” της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και πληρούν τα κριτήρια, όπως αυτά περιγράφονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

 

 

 

 Η ημερομηνία έναρξης των αιτήσεων είναι η 19η Μαΐου 2020, ωστόσο η καταληκτική ημερομηνία παίρνει παράταση, καθώς γνωρίζουμε για τις καθυστερήσεις που οι αιτούντες αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να πιστοποιήσουν τα έγγραφα τους εξαιτίας των περιορισμών από το lockdown σε διάφορες χώρες. Συνεπώς, η νέα ημερομηνία ολοκλήρωσης υποβολής των αιτήσεων είναι η 7η Ιουλίου 2020 τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος), και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέχρι την 15η Ιουλίου του 2020.

 

Επιθυμώντας να ενισχύσουμε τους πολιτιστικούς και εκπαιδευτικούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών, σας παρακαλούμε να διαδώσετε αυτές τις πληροφορίες όσο το δυνατόν ευρύτερα. Συνημμένα θα βρείτε ένα κείμενο που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε στην ενημέρωση που θα κάνετε.

 

 

 

https://baag.uoa.gr

 

Facebook , Instagram

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

email: info@baag.uoa.gr

 

Τηλέφωνο: +30 210 727 7683, +30 6974941436

Attachments

  1. Παράταση.pdf 6/29/2020 2:39:24 PM

Related

NEWSLETTER

Εγγράψου για να μαθαίνεις πρώτος, τα τελευταία νέα για τις σπουδές σου!

Photos by Freepic