ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΩ ΤΗ ΔΡΑΣΗ

Το "Study in Greece" είναι μια δράση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία βασίζεται στις δωρεές, τις χορηγίες και τον εθελοντισμό. Η εύρεση χορηγών που θα στηρίξουν τη δράση είτε οικονομικά είτε σε είδος είναι ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητά της.

 

ΠΩΣ ΟΦΕΛΟΥΜΑΙ

Χορηγώντας την προσπάθεια του "Study in Greece" συμμετέχετε σε δράσεις εκπαιδευτικού, κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου. Παράλληλα στηρίζετε την προώθηση και ενημέρωση των σπουδών στην Ελλάδα και συνεισφέρετε στο να γίνει η Ελλάδα παγκοσμίως γνωστή και πόλος έλξης για τους εν δυνάμει αλλοδαπούς σπουδαστές.

Ενισχύω την κοινωνική προσφορά, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, καθώς υποστηρίζω μια μη κερδοσκοπική δράση που προάγει τον εθελοντισμό. Συνεισφέροντας η χορηγός εταιρεία με οποιονδήποτε τρόπο σε μια τέτοια πρωτοβουλία δείχνει ένα κοινωνικό πρόσωπο όχι μόνο στους κατοίκους και στους πρόσφυγες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

 

ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΑΙ

Ως χορηγός του "Study in Greece" θα έχω τη δυνατότητα να προβάλλομαι στην αρχική σελίδα της διαδυκτιακής πύλης του οργανισμού (αγγλική και ελληνική έκδοση). Μέσω Banner με δυνατότητα στοχευμένης προβολής στις επιθυμητές εσωτερικές σελίδες. Σε άλλλα site του οργανισμού https://refugees.studyingreece.edu.gr/. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο έντυπο ενημερωτικό υλικό, στις αφίσες, στις διαφημίσεις, στα δελτία τύπου και παρουσία στο μηνιαίο Newsletter.

 

ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ

Αποστολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο email:  info@studyingreece.edu.gr

NEWSLETTER

Εγγράψου για να μαθαίνεις πρώτος, τα τελευταία νέα για τις σπουδές σου!

Photos by Freepik